Varmeplus varmefolie er det mest etterspurte produktet vi har og det er ikke uten grunn!

Det er lett å tenke! Fordi det er et kaldt land, men det er så mye mer som spiller inn for at et produkt skal selge så godt som Varmeplus varmefolie. Det gir en jevn varme over hele gulvet, takket være den unike teknologien som genererer fjerninfrarød varme fra karbonfiberstriper som blir festet til kontaktsamleskinner i sølv, de er deretter koblet til elektriske striper i kobber. Teknologien i varmefolien tillater å varme opp objektet direkte, istedenfor å sløse energi på å varme luften.

Spar penger på superenkel montering uten støp!

Varmeplus sparer installasjonskostnader, det er ikke rart at varmefolien er foretrukket av mange håndverkere! De fleste strålegulvvarmesystemene må være innebygd i betong før man legger laminat eller annet flytende gulv. Det trenger du ikke med Varmeplus folie! Bare rull ut Varmeplus varmefolie på et passende isoleringsunderlag, dekk med dampsperre, legg gulvet etter gulvet er lagt, er det bare å koble til strømmen.

Den beste varmen er i gulvet, det kan Varmeplus varmefolie gi deg!

Varmesystemer bygget rundt sikulasjonsluft, bruker mye energi på å varme opp luften. Varm luft stiger og resultatet er et varmt tak og et kaldt gulv. For at et slikt system skal fungere optimalt må luften vandre i et sirkelmønster rundt vegger, tak og gulv og dette er inneffektivt. Varmeplus varmefolie gir deg varmen der du trenger den, 99% av all energi konverteres til varme. Resultatet av dette er at varmen fra gulvet, varmer deg, møbler og vegger.

Varmefolie er minst like bra som hydroniske varmesystemer, bare mye billigere! Varmeplus varmefolie har ingen bevegelige deler, ingen rør og ingen rennende vann. Dermed er det vedlikeholdsfritt og krever ikke dyre varmtvannsbeholdere og pumper for å brukes. Med Varmeplus varmefolie kan du oppgradere alle områder i hjemmet ditt, noe som kanskje ikke vil være mulig med hydroniske systemer. Gjennomsnittlig energiforbruk ved sammenligning av hydroniske systemer og Varmeplus varmefolie er svært likt, men kostnaden for kjøp, installering, levetid og vedlikehold er svært forskjellig. Varmeplus varmefolie er langt billigere, lettere å installere, ingen vedlikehold og mye lengre levetid enn de fleste hydroniske systemene.

Varmefolie

1 / 1

25 års garanti for varmt gulv på sekunder med varmefolie!

Varmeplus varmefolie varmes opp til maksimal driftstemperatur i løpet av få sekunder! Systemet gir kortest oppvarmingstid sammenlignet med alle andre strålende gulvvarmesystemer, dette er også en av hovegrunnene til at vi i elmaterialer.no ønsket å være forhandler av Varmeplus varmefolie. Sammen med 25 års garanti, der installasjonen er utført av en autorisert elektrikere, var vi ikke i tvil, denne varmefolien skulle vi tilby våre kunder.

Hvordan kan Varmeplus varmefolie benyttes?

De fleste har nå fått med seg at Varmeplus varmefolie kan benyttes i hus og leiligheter, men varmefolien kan også benyttes i industrilokaler, varehus, terrarium, dyreavlproduksjon eller andre steder med gulv, der man trenger et solid vamresystem. Det er fine med varmefolie er at det kan benyttes under de fleste gulv, som for eksempel laminat, vinyl, gummi og tregulv. NB! ikke spikret tregulv.

Fordeler med Varmeplus varmefolie:

 • 25 års garanti ved installasjon av autorisert elektriker
 • Sparer energikostnader
 • Lett å installere
 • Plassbesparende – krever ikke plass i rommet
 • Mer komfort ved lavere driftstemperaturer
 • Gulvvarme bidrar til å redusere husstøv og er fordelaktig for helsetilstander som astma og bronkielidelser
 • Forbedrer blodsirkulasjon, stoffskifte og immunsystem
 • Forhindrer muggvekst
 • Ingen støy eller vibrasjoner
 • Vedlikeholdsfri
 • Infrarød varme, varmer jevnere og mer komplett som en konveksjonsovn
 • Alle typer gulv kan installeres oppå. Inkluderer tregulv, laminert limt tregulv, kork, vinyl, flis, stein, teppe. Kan støpes ved behov!
 • Mer tryggere for barn og eldre enn tradisjonelle varmepaneler
 • Varmekostnader om vinteren synker med omlag 50%

Varmefolie

1 / 1

Handlevognen er tom!

kr. 0.00 MVA
kr. 0.00 Totalt

Til kassen