Eaton X-comfort

SMART HOME CONTROLLER - SHC CHCA-00/01

Smart Home Controller - SHC CHCA-00/01

Flere detaljer

4560719
Nytt produkt
På lager
Vekt: 0.4 kg
Ref. 4560719
Produsent : EATON
SMART HOME CONTROLLER - SHC CHCA-00/01

kr. 5,699.00

kr. 4,559.20 eks. MVA

 
Mer informasjon

 "Smart Home Controller" er den mest innovative komponenten innen xComfort familien som betjener alle funksjoner i en moderne elektrisk installasjon. Sentral visning og styring, lysstyring, solavskjerming, energiovervåking, temperaturregulering, scenarier, IP kamera, makroer etc. kan ivaretas med denne.
Du må ha en LAN kabel for å koble opp Smart Home Controlleren mot en (WLAN) router. Avhengig av stedets nettverk, kan du aksessere Smart Home Controlleren og xComfort systemet via Smarttelefon, Smart TV (komplett browser), PC, laptop, tablet-PC etc. enten "lokalt" via WLAN, eller "utenfra" via Internett. For intuitiv styring, betjening og visning av systemet, finnes det en iOS APP (iPhone, iPad, iPod), en Android APP (Smarttelefon, tablet-PC) så vel som en Web browser (mobile enheter, PC, laptop, ...) Ulike status LEDs på komponenten gir informasjon om tilstand og status for komponenten, for systemet eller for kommunikasjonen (se den tekniske informasjonen). Du må bruke Eaton RF Software 2.19 eller nyere for å konfigurere enheten og en Web browser for å konfigurere Web grensesnittet som er med i Smart Home Controlleren. Etter at et grunnleggende oppsett er gjort gjennom det grensesnittet vil visnings og brukergrensesnittet for APP'ene og Web browser bli opprettet automatisk. Komponenten kan monteres direkte på vegg eller over en 55 mm eller 68 mm vegg-, avgrenings- eller installasjonsboks. Den kan også plasseres som en stasjonær komponent hvis labbene som følger med i leveransen blir benyttet. Spenningsforsyning er basert på et pluggbart adapter som følger med i leveransen. En LAN nettverkskabel følger også med i leveransen.
Generell informasjon:
Soner i henhold til brukerens individuelle definisjon (funksjonsområder)
Maks. 99 datapunkter (via et internt RF grensesnitt)
Av praktiske grunner og minnekapasiteten i mobile enheter, er det totale antall datapunkter og soner er begrenset til et typisk behov i private hjem (eller bygg av tilsvarende størrelse)
IP addressen kan leses ved å bruke Eatons RF konfigurasjonsprogram
RJ45 Patch Kabel U/UTP Cat5e 1m grå er inkludert

Materiell kun kan installeres av en registrert installasjonsvirksomhet

  FDV_4560719 Vis

OFTE KJØPT SAMMEN Logg inn eller Registrer deg